Search

Dr. Wolz Vitalkomplex supplement van het jaar !

In Duitsland wint Vitalkomplex van Dr. Wolz voor de 2e keer de prijs voor beste voedingssupplement van het jaar!   De jury was wederom lovend over het de kwaliteit en de hoeveelheid secundaire plantenstoffen in Vitalkomplex.

Dr-Wolz-Vitalkomplex

20 ml vitalkomplex is gelijk aan 800 gram groente en fruit !

Daarom makkelijk in te nemen, met name voor mensen die moeite hebben om het via gezond eten op peil te houden.

O.a. Fenolzuren, Anthocyanines, Lycopeen, en Glucoraphanine geven het lichaam die extra ondersteuning en maken het verschil met andere supplementen.

  • Fenolzuren worden zeer gemakkelijk geabsorbeerd door jouw wanden van jouw darmen (darmkanalen) en ook kunnen ze jouw gezondheid helpen. Ze doen dit via de antioxidanten welke een cellulaire schade door oxidatie van de vrije radicalen helpen te voorkomen. Ook kunnen ze ontstekingsremmend zijn in het lichaam als je ze op een regelmatige basis eet. Het zijn vooral de zaden en de vellen van fruitsoorten en het blad van groentes welke hoge concentraties bevatten
  • Lycopeen is een bio-actieve stof die voorkomt in tomaten. Bekend als oxidant en ondersteunend voor bloedsomloop en het hart. Veel studies zijn hiermee gedaan naar anti-carcinome werking.
  • Glucoraphanine maakt sulforapaan beschikbaar en is bekend om ontstekingsremmende werking en is tevens DNA beschermend.

Dr. Wolz is staat bekend om haar vele uitstekend en wetenschappelijke research voor haar supplementen. Jarenlange samenwerking met 10 Duitse universiteiten heeft geleidt tot hoge kwaliteit. Daarom laten Olympische teams zich graag sponsoren door Dr. Wolz.

Het hele assortiment is verkrijgbaar via www.inukshop.eu  of via groothandel  www.inukms.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *