Recente reacties

Nieuwe lijn Metagenics bij Inukshop

Sinds deze maand kan je ook een hoop nieuwe produkten van Metagenics kopen bij Inukshop.  Denk aan zwangerschap ondersteuning, multi-vitaminen voor senioren, ondersteuning van  concentratie en geheugen (wat behoorlijk onder druk staat bij de huidige problematiek)  en vermoeidheid. Een veel gemelde klacht na een vaccinatie. Belangrijk is om je zuurstof transport op peil te houden en je energie-nivo. Kijk op onze nieuwe thema selector en vind je bijpassende supplementen in de Shop.  Vergeet niet je doos FFP2 mondkapjes als je op vakantie gaat. Wij zijn er geen voorstander van, maar je kan ze wel kopen bij ons zodat je wel in het buitenland kan tanken en je boodschappen doen.

Inukshop – Thuishaven voor gezondheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.